Davidsen Inventar logi i hvid
Edit Content

Har du spørgsmål eller ønsker du at starte dit næste snedkerprojekt? Så kontakt os i dag.

Vores team står til rådighed for at tale om dine behov, dele vores ekspertise og sammen lave den bedste løsning.

Få fat på os
Inspiration

3D Visualisering

Vi tilbyder professionel visualisering af dine drømme, så det bliver nemmere for dig at se det store perspektiv igennem inspirerende forhåndsvisninger.

Visualisering

Et virtuelt billede af din projekt

Det kan være enormt svært at danne sig overblik over de mange små dele af et projekt og vi kan derfor hjælpe dig med at se skarpere på det hele ved 3D visualisering.

Vi laver 3D tegninger af dit projekts så du kan få en oplevelse af hvordan det endelige resultat kommer til at blive, og du får på den måde lov til at “opleve” det kommende snedkerprojekt. Tag en tur gennem det færdige rum, udforsk hvert hjørne, og vælg mellem forskellige designelementer, alt sammen inden produktionen begynder.

Tilgangen giver ikke kun klarhed, men tilbyder også mulighed for at træffe informerede beslutninger i forhold til at sikre, at det endelige resultat opfylder dine forventninger. Vi finpudser og tilpasser designet, indtil det er præcis som du ønsker det. Vi tror på, at klarhed og forståelse for projektet er nøglen til en vellykket gennemførelse, og vores 3D visualiseringer er det afgørende værktøj for at opnå det.

Køkkendesign
3D Visualisering af snedker inventar.
Opbevaringsløsning
Skråvægge
Klædeskab
Trappeindsats
Køkkendesign
Samarbejde